Rookmelder First Alert 10 jr batterij

€ 17,95 (Excl. BTW) € 21,72 (21% BTW)

4-5 werkdagen

Rookmelder First Alert 10 jr batterij
De rookmelder die 10 jaar lang meegaat! De rookmelder geeft al direct een luid alarmsignaal zodra de eerste rookdeelste in de rookmelder gedecteerd wordt.

First Alert SA700LLE Optische Rookmelder - 10 jaar batterij

De First Alert rookmelder SA700LLE is geschikt voor iedere ruimte en iedere woning. Uitzondering hierop zijn vochtige en stoffige ruimtes. Daarnaast adviseren wij deze rookmelder ook niet in de keuken op te hangen i.v.m. een verhoogde kans op vals alarm tijdens het koken.

De optische rookmelder SA700LLE slaat alarm wanneer een lichtbundel in de rookmelder wordt onderbroken door rookdeeltjes. 
Om de rookmelder zo snel mogelijk alarm te laten slaan dient de rookmelder op een zo hoog mogelijke plaats te worden bevestigd zoals bijvoorbeeld aan het plafond. Rook is namelijk lichter dan lucht en zal een ruimte van boven naar onder vullen.

Waar moet ik de rookmelder First Alert SA700LLE ophangen?

Hang rookmelders minimaal in alle ruimtes waar u doorheen moet om uw huis te ontvluchten zoals de overloop, de hal en de gang van elke verdieping. Voor een maximale veiligheid hangt u in elke slaapkamer en/of kinderkamer een rookmelder. Plaats rookmelders zoveel mogelijk in het midden van de ruimte, aan het plafond, op 50 cm van alle muren.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer AL.280.21000124
Gewicht 1
Fabrikant / Merk First Alert

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer