Reanimatiecursus

€ 69,00 (Excl. BTW) € 83,49 (21% BTW)

NVT

Een Reanimatie & AED cursus verzorgt door mensen uit de praktijk!

Doel

Deelnemers leren de AED te gebruiken zodat zij direct hulp kunnen bieden in geval van een circulatiestilstand. De defibrillator zorgt voor een stroomstoot waarmee het normale hartritme kan worden teruggehaald. Hoe sneller de hulpverlener defibrilleert, hoe groter de overlevingskans van het slachtoffer.

De training vindt plaats op een van de trainingslocaties van All-in Preventie, er is er altijd wel een bij u in de buurt! 

Les van ervaren, gecertificeerde trainers

All-in Preventie werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad, dé belangenorganisatie in Nederland. De reanimatie lessen worden gegeven door een bevoegd instructeur. Daarnaast zijn alle instructeurs in ook actief binnen de hulpverlening. Hierbij kunt u denken aan ambulance medewerker, brandweer of werkzaam in het ziekenhuis. Hierdoor krijgt u een ideale mix van theorie en praktijk.

Inhoud cursuspakket

  • +/- 4 uur instructie (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • 1 certificaat

In-company Reanimatie & AED cursus nodig?

Wilt u als organisatie uw medewerkers een cursus Reanimatie & AED aanbieden? Dan bent u bij All-in Preventie aan het goede adres. Wij kunnen op maat gemaakte cursussen organiseren vanaf 8 deelnemers en meer. Met een op maat gemaakte training kunnen wij ook inzoomen op de specifieke risico’s en/of omstandigheden in uw omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer AR-FRS01
Gewicht 1
Fabrikant / Merk All-in Preventie

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer