Mullion Harbour 3 pilot jas met 150N reddingsvest

€ 399,51 (Excl. BTW) € 483,41 (21% BTW)

1-2 werkdagen

Mullion bomber jacket met ingebouwd automatisch 150N reddingsvest. Is prima geschikt voor mensen die langdurig op, en rond het water werken en welke verplicht zijn een reddingsvest te dragen. De Mullion Harbour 3 Pilot Jacket FR AST zit comfortabel en beschermd tegen water en wind.  De Mullion jas valt onder de categorie drijfkleding en waterdichte thermische drijfkleding. De Jas is zo ontworpen om de drager, een waterdichte en thermische bescherming te bieden.

Wegens grote vraag is de levertijd van maat L momenteel 2 weken!

* Vereiste velden

Mullion Harbour 3 pilot jas met 150N reddingsvest

Mullion Harbour 3 pilot bomber jas is uitgevoerd met een ingebouwd automatisch 150N reddingsvest.

Ideaal voor mensen welke veel en langdurig op en rond het water werken en welke verplicht zijn een reddingsvest te dragen. De Mullion Harbour 3 pilot  jacket/jas zit plezierig en beschermd tegen water en wind.

De Mullion Harbour 3 pilot bomber jassen vallen onder de categorie drijfkleding en waterdichte thermische drijfkleding. Deze jas is werden zo ontworpen om de gebruiker een waterdichte en thermische bescherming te bieden als ook flexibiliteit, bewegingsvrijheid en comfort tijdens het werken en een drijfvermogen te bieden bij accidentele onderdompeling en een bescherming tegen onderkoeling. Deze jas beschikt over een ingebouwd 150N reddingsvest met fluit (EN 396) welke automatisch afgaat zodra de drager ervan in het water valt. Het reddingsvest werkt middels een smelttablet (United Moulders).

De binnenkant van de jas is voorzien van een veiligheidsriem met metalensluiting om te voorkomen dat de jas over de dragen van deze jas heen schiet als hij/zij in het water valt en het reddingsvest zich opblaast.

De buitenkant van het bomber jacket is gemaakt van Siopor (FR AST) dat vlam vertragend (EN 533), hittewerend (EN 531), antistatisch (EN 1149-3) en volledig wind- en waterdicht (EN 343) is. Daarnaast is de stof ademend. Siopor biedt een beperkt bescherming tegen vloeibare chemicalien (EN 13034, conform PB 6). De Pyrovatex voering is ook vlamvertragend.

In de jas zit een uitneembare fleece met binnenzak welke ook vlamvertragend is. De mouwen hebben elastische vernauwingen aan de polsen. De onderkant van de jas sluit goed af bij de heupen zodat er geen koude naar binnen kan.

Het bomber jacket heeft verstelbare manchetten aan de mouwen en een Hi-Vis (hoge zichtbaarheid) gele capuchon opgerold in de kraag. De kraag is aan de binnenkant voorzien van zacht fleece wat zorgt voor extra draagcomfort in de nek.

Rondom de jas loopt een Solas/Imo gecertificeerde reflecterende band voor maximale zichtbaarheid. Ook op de capuchon zitten reflecterende strips.

Op de linkermouw zich een zakje met waterafstotende flap en een transparant venster voor ID-kaarten.

Binnenkant is voorzien van neklabel en afsluitbare binnenzak met klittenband.

Aan de buitenkant van de jas zitten op de heupen twee waterdichte zakken (Siofree methode).

EN normeringen: EN 396, EN 533, EN 513, EN 13013, EN 1149-3, EN 13034 - PB6 en EN 343.

CE Conformit Europne conform 0493.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer AL.240.00004
Gewicht 1800 gram
Fabrikant / Merk Mullion

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer