LED Lenser T5.2

€ 39,95 (Excl. BTW) € 48,34 (21% BTW)

1-2 werkdagen

De Led Lenser T5.2 is een compacte zaklamp van 140 lumen en met een bereik van 120 meter! De lamp is net 11,5 centimeter lang en werkt op 1 AA batterij. Deze lamp is al echt een serieuze zaklamp waar je ontzettend ver mee kunt schijnen. Omdat hij compact is en op 1 AA batterij werkt ligt de lamp goed in de hand en kun je hem gemakkelijk meenemen.


U krijgt 5 jaar garantie op de zaklamp en zelfs 10 jaar op de aluminium behuizing! 

De T5.2 is de 'tactische' variant van de Led Lenser P5.2. De vorm van de lamp en de grip zijn wat rechter en strakker en dit heeft bij politie en beveiliging wat meer de voorkeur. Dit zijn dan ook de grootste verschillen tussen de T5.2 en de P5.2. Qua lichtopbrengst en gebruiksduur zijn beide lampen gelijkwaardig aan elkaar.

Advanced Focus System
Het Advanced Focus System is een systeem waarmee je heel eenvoudig de lichtbundel kunt aanpassen. De speciale reflectorlens zorgt voor een heel gelijkmatige lichtbundel. Dit geeft een veel rustiger lichtbeeld en bovendien kun je veel beter zien wat er voor je gebeurt!

Leveringsomvang
- Led Lenser T5.2
- Nylon tasje
- Inclusief 1 x AA 1,5 V batterijen
- Geleverd in luxe giftbox
- 5 jaar garantieAanvullende Informatie

Artikelnummer LL-T/9805-T5.2
Gewicht 80 gram
Fabrikant / Merk LED Lenser

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer