LED Lenser P7R

€ 92,95 (Excl. BTW) € 112,47 (21% BTW)

2-3 werkdagen

De Led Lenser P7R zaklamp is de langverwachte oplaadbare versie van de meest verkochte zaklamp van dit moment: de Led Lenser P7.2! De Led Lenser P7R is oplaadbaar en de Li-Ion accu gaat tot 40 uur mee op de laagste stand van 20 lumen. Deze Led Lenser P7R zaklamp heeft een lichtopbrengst van 1000 lumen en dat is meer dan 3x zoveel als zijn niet oplaadbare voorganger, de P7.2. Het bereik is 210 meter volgens de ANSI norm.

U krijgt 5 jaar garantie op de zaklamp en zelfs 10 jaar op de aluminium behuizing!

Deze LED Lenser P7R zaklamp is de langverwachte oplaadbare versie van de meest verkochte zaklamp van dit moment: de LED Lenser P7.2! De LED Lenser P7R is oplaadbaar en de Li-Ion accu gaat tot 40 uur mee op de laagste stand van 20 lumen. Deze LED Lenser P7R zaklamp heeft een lichtopbrengst van 1000 lumen en dat is 3x zoveel als zijn niet oplaadbare voorganger, de P7.2. Het bereik is 210 meter volgens de ANSI norm.  Met de LED Lenser P7R zaklamp kun je kiezen voor een smalle bundel voor maximaal bereik of juist voor een brede egale bundel om dichtbij alles te kunnen zien. Het Advanced Focus Systeem zorgt ervoor dat je maximale controle over je lichtbundel hebt. Dankzij de lens in de reflector is de bundel altijd egaal en zonder rare kringen of zwarte vlekken. De LED Lenser P7R zaklamp is oplaadbaar via een zeer handig Floating Charge System, waardoor de lamp in de houder 'zweeft' door middel van een magneet, hierdoor kun je de LED Lenser P7R zaklamp voor veel toepassingen gebruiken waarbij je de lamp veelvuldig nodig hebt. De accu is namelijk altijd vol omdat hij continue in de lader zit. Denk aan BHV, EHBO, ambulance, brandweer, politie, beveiliging, industrie, werkplaatsen en natuurlijk mensen die gewoon een goede zaklamp zoeken voor een heel betaalbare prijs. De lamp is altijd klaar voor gebruik! Een handige rood/groene indicatieled geeft precies aan wanneer de accu vol is. Nooit meer batterijen kopen is goed voor je portomonnee en het milieu!Inhoud verpakking:

  • Zaklamp P7R
  • Floating Charge Systeem middels USB ( er zit geen 220 volt oplader bij!)
  • Nylon riemtasje
  • Gebruiksaanwijzing

U krijgt 5 jaar garantie op de zaklamp en zelfs 10 jaar op de aluminium behuizing!


Aanvullende Informatie

Artikelnummer LL-P7R
Gewicht 210 gram
Fabrikant / Merk LED Lenser

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer