Evac Chair

€ 795,00 (Excl. BTW) € 961,95 (21% BTW)

2-3 werkdagen

De EVAC+ CHAIR is onmisbaar in situaties waarin de lift niet gebruikt mag of kan worden. Met dit hulpmiddel voor personentransport kan iedereen eenvoudig, snel en veilig het pand verlaten. De EVAC+ CHAIR is binnen enkele seconden gebruiksklaar, door 1 persoon te bedienen en vormt geen blokkade op de noodtrap.

De Evac Chair is de evacuatiestoel waarmee u gemakkelijk, snel en veilig, niet-zelfredzame personen via de trap naar beneden kunnen worden gebracht. De Evac+Chair is voor de BHV het hulpmiddel om mensen, die afhankelijk zijn van een rolstoel, over de trap naar de lager gelegen verdiepingen te evacueren.

Deze Evac Chair kan bediend worden door 1 persoon. De evacuatiestoel heeft een inklapbaar onderstel met handige zwenkwielen waardoor de evacuatiestoel ook als normale rolstoel is te gebruiken bij een horzintale verplaatsing. Bij de trap aangekomen wordt het onderstel van de Evac+Chair ingeklapt, zodra de voorwielen over de trede rijdt en nemen de glijriemen de taak over, vervolgens glijdt de Evac Chair gecontroleerd naar beneden. De evacuatiestoel is voorzien van een  vertragingsmechanisme welke ervoor zorgt dat de snelheid beperkt is.

Bij de Evac Chair worden beugels geleverd waarmee de evacuatiestoel aan de wand kan worden bevestigd.

Specificaties:

  • Evac Chair type MK4
  • Geschikt voor personen tot 150 Kg.
  • Wordt geleverd met muurbevestiging 

Aanvullende Informatie

Artikelnummer AL.180.00001
Gewicht -
Fabrikant / Merk -

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer