Kleine blusmiddelen

€ 41,28 (Excl. BTW) € 49,95 (21% BTW)

NVT

Bij een brand is de eerste reactie van de aanwezige medewerkers bepalend voor een al of niet goede afloop. Het is daarom van belang dat iedereen de minimaal benodigde kennis heeft van brandbestrijdingsmogelijkheden. Als daarnaast, zoals in onze cursus Kleine Blusmiddelen het geval is, ook aandacht is besteed aan de praktijk van het blussen van een beginnende brand, bent u verzekerd van een maximaal haalbare brandpreventie aandacht. Uw medewerkers zullen nog meer dan voorheen bewust worden van het altijd sluimerende gevaar van het ontstaan van een brand.

Deze cursus is ook uitermate geschikt voor particulieren welke ook graag willen leren te werken met een brandblusser en blusdeken.

Kleine Blusmiddelen

Kleine Blusmiddelen Voor het blussen van een beginnende brand bestaan verschillende ‘kleine blusmiddelen’: de brandhaspel, het blustoestel en de blusdeken.
Ze voldoen elk aan specifieke eisen en normen en voor een succesvolle  toepassing is het van belang dat het juiste blusmiddel op de juiste plaats  aanwezig is.
De cursus 'Kleine Blusmiddelen' is een korte praktijkgerichte  instructie die de deelnemers in staat moet stellen om een beginnende brand te blussen. 

Deze cursus is een vereiste in de Petrochemische sector.

Doel opleiding

Ons doel is dat de deelnemers na het volgen van de cursus een beginnende brand op een veilige wijze kunnen bestrijden en kennis hebben over preventie en alarmering. 

Les van ervaren, gecertificeerde trainers

All-in Preventie werkt volgens de richtlijnen van het NIBHV, dé belangenorganisatie in Nederland. De lessen worden gegeven door een bevoegd instructeur. Daarnaast zijn alle instructeurs kleine blusmiddelen actief bij de brandweer. Hierdoor krijgt u een ideale mix van theorie en praktijk.

Inhoud opleiding

Tijdens de cursus krijgen deelnemers meer informatie en training over de volgende onderwerpen:

Theorie:

  • Verbranding en blussing
  • Brandklassen A,B,C
  • Draagbare blusinstallaties
  • Vaste blusinstallaties
  • Brandoorzaken
  • Brandpreventie
  • Alarmering

Praktijk:

  • Blusoefeningen op diverse objecten
  • Preventiemaatregelen

Diploma / Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een toets. Bij positief resultaat ontvangen de deelnemers het All-in Preventie certificaat Kleine Blusmiddelen. Dit certificaat is 2 jaar geldig.

In-company kleine blusmiddelen cursus nodig?

Wilt u als organisatie uw medewerkers een kleine blusmiddelen cursus aanbieden? Dan bent u bij All-in Preventie aan het goede adres. Wij kunnen op maat gemaakte cursussen organiseren vanaf 6 deelnemers en meer. Met een op maat gemaakte training kunnen wij ook inzoomen op de specifieke risico’s en/of omstandigheden in uw omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer CKBM
Gewicht Niet van toepassing
Fabrikant / Merk All-in Preventie

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer