ByeBites Soft gel

€ 6,58 (Excl. BTW) € 6,97 (6% BTW)

5-7 werkdagen

ByeBites Soft gel
ByeBites SoftGel bevat een milde citronella geur en dient onder meer ter verzorging en verzachting van de huid. Door de milde cintronella geur is deze Soft gel een prima 100% natuurlijk alternatief voor het voorkomen van muggensteken. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap!

ByeBites Soft gel

De ByeBites Soft gel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waardoor de ByeBites Soft gel een milde en natuurlijke muggengel is. Deze gel bevat een milde citronella geur en biedt tot 4 uur bescherming. Dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten kun je de ByeBites Soft gel veilig gebruiken bij kinderen vanaf 6 maanden, een gevoelige huid en natuurlijk tijdens de zwangerschap. Deze ByeBites Soft gel is ideaal om te gebruiken tijdens een wandeling door het bos, bij verblijf aan het water of bij een warme voorjaars- en zomeravond op het terras, in de tuin, op de camping of buiten bij de sportkantine. ByeBites Soft gel wordt geleverd in een tube van 75 ml en is handig mee te nemen in uw reisbagage.

Voor een goede werking breng je de ByeBites Soft gel gelijkmatig aan op een schone huid. Indien nodig kun je de gel meerdere keren per dag gebruiken.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer AL.070.771635
Gewicht 1
Fabrikant / Merk ByeBites

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer