Laatste nieuws

DefiSign LIFE AED

10-07-2017

Nieuw in het assortiment bij All-in Preventie is de
DefiSign LIFE AED.
Deze nieuwe AED is voorzien van diverse handige functies zoals meertaligheid, standaard 3 talen (NL/ENG/DU) en heeft een garantie termijn van maar liefst 10 jaar!

Graag laten wij u nader kennismaken met deze revolutionaire nieuwe AED van Schiller Medical.

Lees meer...

De samenleving verandert. We werken in het weekend, we werken ’s avonds. Dat vraagt om een steeds grotere flexibiliteit. All-in Preventie heeft daarom per direct de uiterste besteltijd verruimd en is daarmee de BHV & EHBO onlinewinkel met de ruimste besteltijd van Nederland. Klanten die voor 18.30 uur hun producten bestellen en betalen op allinpreventie.nl hebben hun bestelling de volgende dag al in huis.

Lees meer...

Tijdens de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u van ons gewend bent. Onze 24-uurs levering is helaas niet op alle dagen mogelijk via onze vervoerders. Ondanks de extra capaciteit bij de vervoerders leert de ervaring ons dat de levering van pakketten rond de feestdagen soms 1 a 2 dagen extra vertraging kan oplopen. Houd daarom rekening met onderstaande verwachte bezorgdata. Onze klantenservice en ons magazijn sluiten op kerstavond om 16.00 uur en is op oudejaarsdag gesloten.

Lees meer...

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om met Pin te betalen wanneer u uw bestelling bij het All-in Preventie magazijn komt afhalen in Dordrecht.
Hierdoor komen wij de vele klanten welke reeds hun bestellingen kwamen afhalen nog meer tegemoet in de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Lees meer...

Evac+ Chair MK4

20-10-2016

De EVAC+ CHAIR is onmisbaar in situaties waarin de lift niet gebruikt mag of kan worden. Met dit hulpmiddel voor personentransport kan iedereen eenvoudig, snel en veilig het pand verlaten. De EVAC+ CHAIR is binnen enkele seconden gebruiksklaar, door 1 persoon te bedienen en vormt geen blokkade op de noodtrap.

Lees meer...

2016-08-18 09:22:14

EHBO verbandkoffer HACCP

Blijvend in prijs verlaagd!
Van Heek EHBO Verbandkoffer HACCP

Van € 43,95 voortaan slechts € 32,50! Alleen bij All-in Preventie.

Lees meer...

2016-08-01 09:32:01

Van Heek Premium Dealer

Sinds enige tijd is All-in Preventie Premium Dealer van Van Heek Medical. In de afgelopen periode is achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Nu na deze periode van voorbereidingen is het tijd om u daar als klant van All-in Preventie over te informeren.

Lees meer...

De afgelopen jaren zijn het aantal initiatieven voor burgerhulpverlening met betrekking tot reanimatie enorm gestegen. Er zijn nu lokale, regionale en landelijk organisaties die zich hiermee bezighouden. Natuurlijk is dit een goede en positieve ontwikkeling want immers hoe sneller een reanimatie gestart wordt des te beter is de overlevingskans.

Lees meer...

2015-12-29 09:38:19

Nieuw in het assortiment

Nieuw in het assortiment bij All-in Preventie.

Vlamdovende afvalbakken voorkomen branden die ontstaan door slecht gedoofde sigaretten, sigaren en nog nagloeiende lucifers. De vlamdovende afvalbakken smoren de vlammen doordat de verbrandingsgassen worden gekeerd. Bovendien wordt de zuurstoftoevoer afgesneden en verse zuurstof niet kan toetreden waardoor de brand vanzelf dooft.

Lees meer...

2015-11-21 11:00:30

Aspivenin in een nieuw jasje!

De welbekende Aspivenin uitzuigpomp is vernieuwd! 
Aspivenin is in een nieuw, modern jasje gestoken! De Aspivenin vacuümpomp vermindert op doeltreffende wijze pijn bij steken en beten van wespen, teken, kwallen, schorpioenen en slangen.

Lees meer...