BHV herhalingscursus

€ 159,00 (Excl. BTW) € 192,39 (21% BTW)

NVT

BHV Cursus – BHV Herhaling
1-daagse cursus

Het doel van BHV Herhaling
In de praktijk hoeft een bedrijfshulpverlener gelukkig niet vaak in actie te komen. Echter, wanneer de nood aan de man komt, behoren de handelingen wel adequaat te geschieden. Om de kennis van een bedrijfshulpverlener op het gewenste niveau te houden, dient er daarom jaarlijks een bijscholing plaats te vinden. Het doel van de cursus BHV Herhaling is om het geheugen van de bedrijfshulpverlener op te frissen en de handelingen, daar waar nodig, bij te spijkeren.
Na het met succes afronden van de BHV herhaling  cursus, zal het certificaat bedrijfshulpverlener wederom met een jaar worden verlengd.

* Vereiste velden

Een BHV herhalingscursus verzorgt door mensen uit de praktijk!

Wees voorbereid op het moment van de waarheid!
In de herhalingscursus worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opgefrist. Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag.

BHV herhalingscursus

1-daagse cursus

Het doel van de BHV herhalingscursus

In de praktijk hoeft een bedrijfshulpverlener gelukkig niet vaak in actie te komen. Echter, wanneer de nood aan de man komt, behoren de handelingen wel adequaat te geschieden. Om de kennis van een bedrijfshulpverlener op het gewenste niveau te houden, dient er daarom jaarlijks een bijscholing plaats te vinden. Het doel van de cursus BHV herhalingscursus is om het geheugen van de bedrijfshulpverlener op te frissen en de handelingen, daar waar nodig, bij te spijkeren.

Na het met succes afronden van de BHV herhaling  cursus, zal het certificaat bedrijfshulpverlener wederom met een jaar worden verlengd.

Voor wie is BHV herhalingscursus bedoeld?

De BHV herhalingscursus is bedoeld voor een ieder die in het verleden ooit geslaagd is voor de cursus BHV cursus, waarvan het certificaat niet ouder is dan een jaar en die ook voor het komend jaar de functie als bedrijfshulpverlener wil blijven vervullen.

De inhoud van BHV herhalingscursus 

Met de eendaagse herhalingscursus, worden de hoofdpunten van BHV Basis opnieuw geoefend. Deze korte, maar zeer praktisch en doelgerichte BHV herhalingscursus is verre van saai! Bij de BHV herhalingscursus, wordt aan de onderdelen ‘Brandbestrijding’ en ‘Ontruiming’ extra aandacht gegeven. Hoe moet u omgaan met een brand in uw bedrijf? Bij het onderdeel ‘Levensreddend handelen’ wordt aandacht besteed aan EHBO en AED.

De BHV herhalingscursus bevat de volgende onderdelen: 

  • levensreddende handelingen (EHBO)
  • communicatie
  • ontruiming
  • brandbestrijding 

De lesdag zal, in tegenstelling tot de cursus BHV Basis, niet worden afgesloten met een examen. Iedere cursist ontvangt na afloop een positieve of een negatieve beoordeling.

Certificaat bedrijfshulpverlener

Het certificaat bedrijfshulpverlener wordt door All-in Preventie verlengd na het behalen van een positieve beoordeling bij de BHV herhalingscursus.
Het certificaat is 1 jaar geldig. Om de titel bedrijfshulpverlener te blijven behouden, dient de cursist jaarlijks de opfriscursus BHV Herhaling te volgen.

Deze cursus is inclusief:

  • BHV certificaat & pasje
  • Gebruiksmaterialen zoals verbandmateriaal en brandblussers
  • Koffie, thee & lunch (dit geldt niet tijdens een In-Company cursus) 

In-company BHV herhalingscursus nodig?

Wilt u als organisatie uw medewerkers een BHV herhalingscursus aanbieden? Dan bent u bij All-in Preventie aan het goede adres. Wij kunnen op maat gemaakte cursussen organiseren vanaf 6 deelnemers en meer. Met een op maat gemaakte training kunnen wij ook inzoomen op de specifieke risico’s en/of omstandigheden in uw omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer BHVH
Gewicht 1
Fabrikant / Merk All-in Preventie

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer