All-in Preventie blusdeken 1,8 x 1,8

€ 26,95 (Excl. BTW) € 32,61 (21% BTW)

5 tot 10 werkdagen

Blusdeken voor het doven van een beginnende brand en het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Deze blusdeken is 180 x 180 cm en wordt geleverd in een kunststof wandhouder.

Een blusdeken is een zeer eenvoudig te gebruiken blusmiddel. Een blusdeken of branddeken is een deken die over een vuur is heen te leggen om het in een vroeg stadium te doven.

Het doek bestaat uit een geweven glasvezel, een materiaal dat zeer slecht brandt. Doordat de deken de zuurstof van de vuurhaard ontneemt, dooft het vuur.

Een blusdeken is geschikt om een beginnende brand tot de grootte van een voetbal te doven of een kledingbrand te blussen.

Voor een frituurbrand (ook wel olie- en vetbrand of vlam in de pan) is een blusdeken geen geschikt blusmiddel. Op de houder van de blusdeken staat een gebruiksaanwijzing afgedrukt. Volg bij het blussen van een brand de instructies op de verpakking.


Aanvullende Informatie

Artikelnummer AL.100.00033
Gewicht 1400 gram
Fabrikant / Merk All-in Preventie

Offerte nodig?

  • Ververs

* deze gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen. Zo zijn wij in staat u een goede offerte toe te kunnen sturen.


Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer